laatst bijgewerkt:28 mei 2015 - uur

 

Een website maken
align=left
align=left
align=left

 


wo.15 aug.2007 Blote piemels!
30-08-2007

 15 augustus 2007

Blote piemels!

Omdat de zomer er aan kwam moest ik net als de rest van Nederland hoognodig ineens naar de sportschool. Fitness… daar zou je strak van worden, goed voor tegen de zwembandjes. Ook al vind ik het hele gehang en gezeul in die apparaten niets aan… ik ging toch.

Want bij mijn fitnesscentrum mag je gratis gebruik maken van de sauna. Dit was natuurlijk een reden om lid te worden van DEZE sportschool. Maar nu heb ik nooit de tijd gehad of genomen om daadwerkelijk die sauna in te gaan.

Deze keer had ik me er helemaal op ingesteld. Na twee uurtjes flink zweten zou ik dan toch echt gebruik maken van de sauna. De hele dag heb ik mij zitten verheugen op deze verwen-avond.

Ik was zelf nog nooit in een openbare sauna geweest. Ineens realiseerde ik me dat jan en alleman daar in zijn nakie zou lopen. Heel logisch, maar ik had daar gewoon nog niet aan gedacht. Nou vind ik zo’n benauwde ruimte sowieso al niet erg prettig, maar met allemaal vreemde naakte mensen… En nog erger was het feit dat IK in me nakie zou moeten lopen!

Onzeker loop ik die ruimte in met mijn veel te kleine handdoek om, loop ik verdorie meteen al tegen een blote piemel aan! Helemaal zenuwachtig en giechelend trok ik mij snel terug terug…

Nou ja zeg! Vind ik dit eng?! Ik ga toch niet een beetje zitten giechelen om piemels! Wat is dat nou voor flauwekul?! *V*Ratje  vindt toch helemaal niets eng! Kom op, hup die sauna in! Dus deed ik nog een poging. Bleek de sauna wel erg vol te zitten, dan maar in het minder drukke stoombad. Met m’n handdoekje nog om plof ik neer op zo’n bankje… ‘plons!’ M’n gat (en handdoek) landt in ’n dikke plas water. Ja *V*Ratje, dit is een STOOMbad. Wie gaat er dan ook met een handdoek om in een stoombad zitten?!

Na een paar minuten tussen de blote piemels gezeten te hebben, ben ik toch maar uit het stoombad gegaan. Volgende keer doe ik het goed en ben ik net zo professioneel als alle andere blote piemels…eh mensen…

is getekend,


 terug 

 

COLOFON

 

Dwingeloo-centraal.nl elke dag up to date
------------------------- 

align=left

 


info@impulse-gd.com 
align=left
 
align=left
align=left
  
align=left 
align=left
align=left   
align=left
align=left
align=left
align=left